VT Accounting - шаблон joomla Новости

aopd logo

Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități

din Republica Moldova ( AOPD)

Reţeaua Dizabnet din România a fost înfiinţată în 2006 şi acţionează ca o platformă de comunicare şi reprezentare pentru prestatorii de servicii sociale în domeniul dizabilităţii, în complementaritate cu organizaţiile care reprezintă interesele şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi în acord cu documentele internaţionale din acest domeniu.

AOPD este membru a rețelei Dizabnet și

Secretariatul Rețelei DIZABNET este asigurat de către Fundația Alpha Transilvană.

Misiunea Dizabnet este de a facilita creşterea calităţii serviciilor pentru persoanele cu dizabilităţi furnizate de organizaţiile/instituţiile membre şi de a valorifica superior competenţele şi resursele acestora.

Viziunea Dizabnet este aceea că serviciile pentru persoanele cu dizabilităţi din Romania sunt instrumente esenţiale de promovare a incluziunii sociale iar modernizarea şi îmbunătăţirea lor vor contribui substanţial la creşterea calităţii vieţii acestor persoane, precum şi la buna guvernanţă în cadrul comunităţii.

De aceea, Dizabnet este o reţea deschisa tuturor organizaţiilor şi instituţiilor dedicate satisfacerii nevoilor persoanelor cu dizabilităţi din Romania.

Scopul Dizabnet este să realizeze şi să întreţină cadrul de colaborare pentru organizaţiile active prestatoare de servicii pentru persoane cu dizabilităţi, în vederea creşterii continue a calităţii acestor servicii.